Om Oss

 

Stavsnäs Båttaxi och Charter AB bildades 1967, ända sen dess har vi arbetat för att förbättra förbindelsen mellan öar och fastland. Vi har under åren arbetat fram Bullerö linjen och Nämdö linjen som gör det möjligt att åka ut i skärgården lite billigare. Ända från start har vi haft jour dygnet runt under sommar halvåret, men vi kör dygnet runt. Ingen tid är obokningsbar!  Sedan — har vi haft det viktiga uppdraget att få elever från öarna till skolan i tid, även när det ligger is.

Vi håller skärgården vid liv året runt.

Idag är vi 2 aktiva rederier som driver Stavsnäs Båttaxi:

 

* Daniel karlsson med M/S Bellona

* Runmarö Båttaxi AB med

M/S Cascad,

M/S Isak,

M/S Doc, 

M/S Nilla, 

M/S Sydsund

Svävaren Ikaros

 

Stavsnäs Båttaxi AB har idag en deltids anställd kontorist Eva Holmberg som tar emot bokningar och ser till att rätt båt är på rätt plats i rätt tid. Hon sköter även fakturering, korrespondens och annat som vi behöver hjälp med.

Permalänk till denna artikel: http://battaxi.se/om-oss/

Allmänna ansvarsbestämmelser

    För passagerarbefordran med Stavsnäs Båttaxi AB gäller följande villkor:   1. Substitut. Rederiet har rätt att utan föregående varsel sätta in annat fartyg.   2. Ansvar. Rederiet ansvarar för personskada och skada på eller förlust av resgods om denna skada eller förlust har vållats genom fel eller försummelse av rederiet eller av någon …